Xiaomi va opri suportul software pentru 7 terminale din portofoliu, modele ce datează din 2012

2.555 ori
<b>Xiaomi va opri suportul software pentru 7 terminale din portofoliu, modele ce datează din 2012</b>Un lucru interesant la Xiaomi este faptul că producătorul chinez oferă actualizări software și pentru terminalele foarte vechi, un lucru ce ne amintește de comportamentul Apple. Ultima versiune a ROM-ului MIUI va ajunge pe smartphone-uri

În cadrul unei postări de pe forumul oficial, cei de la Xiaomi au anunțat că suportul software pentru 7 terminale din portofoliu se va încheia în acest an. Este vorba despre terminale ce datează încă din 2012 și care până acum s-au bucurat de actualizări săptămânale, primind chiar și release-ul MIUI 9.

MIUI 9

Pe listă avem următoarele: Mi 2, Mi 2s, Mi Note, Mi 4i, Redmi Note 4G, Redmi 2 și nu în ultimul rând Redmi 2 Prime. Decizia celor de la Xiaomi a fost făcută pe seama unui raport ce a adunat laolaltă date precum numărul de utilizatori activi ai terminalelor, data lansării acestor produse, dar și performanțele hardware.

Cu scopul de a se oferi o experiență potrivită de utilizare, s-a hotărât ca MIUI 9 să fie ultimul release ce ajunge pe aceste handset-uri pe care unii dintre voi le mai dețin. Este de apreciat modul în care Xiaomi operează la nivel de suport software, fiind comparat cu Apple la acest capitol.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×