Xiaomi va opri suportul software pentru 7 terminale din portofoliu, modele ce datează din 2012

2.511 ori
<b>Xiaomi va opri suportul software pentru 7 terminale din portofoliu, modele ce datează din 2012</b>Un lucru interesant la Xiaomi este faptul că producătorul chinez oferă actualizări software și pentru terminalele foarte vechi, un lucru ce ne amintește de comportamentul Apple. Ultima versiune a ROM-ului MIUI va ajunge pe smartphone-uri

În cadrul unei postări de pe forumul oficial, cei de la Xiaomi au anunțat că suportul software pentru 7 terminale din portofoliu se va încheia în acest an. Este vorba despre terminale ce datează încă din 2012 și care până acum s-au bucurat de actualizări săptămânale, primind chiar și release-ul MIUI 9.

MIUI 9

Pe listă avem următoarele: Mi 2, Mi 2s, Mi Note, Mi 4i, Redmi Note 4G, Redmi 2 și nu în ultimul rând Redmi 2 Prime. Decizia celor de la Xiaomi a fost făcută pe seama unui raport ce a adunat laolaltă date precum numărul de utilizatori activi ai terminalelor, data lansării acestor produse, dar și performanțele hardware.

Cu scopul de a se oferi o experiență potrivită de utilizare, s-a hotărât ca MIUI 9 să fie ultimul release ce ajunge pe aceste handset-uri pe care unii dintre voi le mai dețin. Este de apreciat modul în care Xiaomi operează la nivel de suport software, fiind comparat cu Apple la acest capitol.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×