Pantech ar putea lansa smartphone-ul Vega Iron 2 În luna aprilie

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.108 ori
<b>Pantech ar putea lansa smartphone-ul Vega Iron 2 În luna aprilie</b>Cei de la Pantech speră ca odată cu lansarea noului smartphone Vega Iron 2, să intre în concurență directă cu următoarele flagship-uri de la Samsung și HTC, mai precis Samsung Galaxy S5 și HTC One 2. &nbsp; Lansarea primei generații Pantech...

Cei de la Pantech speră ca odată cu lansarea noului smartphone Vega Iron 2, să intre în concurență directă cu următoarele flagship-uri de la Samsung și HTC, mai precis Samsung Galaxy S5 și HTC One 2.

Lansarea primei generații Pantech Vega Iron a avut loc tot în primavara anului trecut, moment în care pe piață îți făceau apariția atât Samsung Galaxy S4, cât și HTC One. Din câte se pare, și anul acesta, compania Pantech are în plan lansarea lui Vega Iron 2 tot în primăvară, perioadă în care se zvonește că va fi lansat și Galaxy S5.

Pantech Vega 2 va dispune de aceeași ramă din metal dintr-o singură bucată, element de design pe care l-am întalnit și la prima generație. De asemenea, acesta va încorpora și un senzor pentru amprente. Din păcate, pentru moment nu există mai multe detalii despre specificațiile sale, dar vom afla cu siguranță mai multe în următoarele luni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×