HTC HD Mini, comparat cu HTC HD2 (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.155 ori
<b>HTC HD Mini, comparat cu HTC HD2 (Video)</b>Cei de la Coolsmartphone au pus recent mana pe un model HTC HD Mini, considerat varianta de dimensiuni reduse a lui HTC HD2. HD Mini a fost comparat cu HD2, dupa cum puteti vedea in clipul urmator, care include si o prezentare detaliata a noului handset:...

Cei de la Coolsmartphone au pus recent mana pe un model HTC HD Mini, considerat varianta de dimensiuni reduse a lui HTC HD2. HD Mini a fost comparat cu HD2, dupa cum puteti vedea in clipul urmator, care include si o prezentare detaliata a noului handset:

Comparand cele 2 modele, descoperim ca HD2 este cu 17 mm mai inalt decat HD Mini, dar si cu 10 mm mai lat. La capitolul grosime, HTC HD2 este mai subtire, cu 0.7 mm, dar acest smartphone este mai greu cu 47 de grame decat succesorul sau compact. Diferentele sunt si mai clare, la capitolul specificatii hardware, unde HD Mini inlocuieste procesorul de 1 GHz de pe HD2 cu unul de 600 MHz si scade memoria RAM de la 576 MB la 384.

Memoria ROM ramane la fel (512 MB), iar diagonala ecranului capacitiv de pe HD2 scade de la 4.3 inchi la 3.2 in cazul lui HD Mini. Aflam si ca noul smartphone suporta o rezolutie de 480 x 320 pixeli, versus cea de 800 x 480 pixeli a predecesorului sau. Ambele modele dispun de o camera de 5 megapixeli, dar cea de pe HD Mini nu foloseste blitz.

O alta diferenta este bateria, HTC HD2 bazandu-se pe o unitate de 1230 mAh, in vreme ce urmasul sau foloseste o sursa de energie de 1200 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×