Pantech lansează un nou smartphone rezistent la apă, Vega Q și hitul sau de 5.9 inch, Vega No. 6

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.138 ori
<b>Pantech lansează un nou smartphone rezistent la apă, Vega Q și hitul sau de 5.9 inch, Vega No. 6</b>Cu Pantech Vega No. 6 făceam cunostiință cu ceva vreme în urmă, producătorul asiatic anunțând acest model cu ecran de 5.9 inch cu luni în urmă. Ei bine, astăzi phabletul debutează în Taiwan împreună cu un nou model, numit Vega Q. &nbsp;...

Cu Pantech Vega No. 6 făceam cunostiință cu ceva vreme în urmă, producătorul asiatic anunțând acest model cu ecran de 5.9 inch cu luni în urmă. Ei bine, astăzi phabletul debutează în Taiwan împreună cu un nou model, numit Vega Q.

Pantech Vega Q

Pantech Vega No. 6 este primul device full HD al companiei, iar Vega Q este un terminal rezistent la apă. Primul vine cu un procesor quad core de 1.5 GHz, 2 GB RAM, 32 GB memorie internă și o baterie de 3140 mAh, iar al doilea se bazează pe un CPU dual core de 1.5 GHz, 1 GB RAM, 16 GB memorie internă și un display HD de 4.3 inch.

Pantech lansează un nou smartphone rezistent la apă, Vega Q și hitul sau de 5.9 inch, Vega No. 6

Pantech Vega No 6

Vega No. 6 va costa în jur de 663 dolari, va rula Android 4.1 Jelly Bean și va dispune de o cameră de 13 megapixeli în spate și una frontală de 2 MP. Vega Q are un preț de doar 380 de dolari, rulează tot Jelly Bean și dispune de o cameră de 8 megapixeli în zona din spate. Pantech este în acest moment cel de-al treilea mare producător sud-coreean de telefoane, după Samsung și LG.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×