Un nou concept Nokia: telefonul evantai cu display flexibil

2.534 ori
<b>Un nou concept Nokia: telefonul evantai cu display flexibil</b>In cazul in care ati fost impresionati de telefonul concept Morph, atunci suntem gata sa va surprindem din nou, de aceasta data cu telefonul concept Open. Deocamdata stim doar ca Nokia Open suporta conectivitate 4G si include un display flexibil, pe care...

In cazul in care ati fost impresionati de telefonul concept Morph, atunci suntem gata sa va surprindem din nou, de aceasta data cu telefonul concept Open.

Deocamdata stim doar ca Nokia Open suporta conectivitate 4G si include un display flexibil, pe care il admiram in urma cu un an produs de Sony. Terminalul are forma unui evantai si pare destul de greu de purtat in buzunar, in special din cauza faptului ca este destul de fragil. Din cate se poate observa, handsetul este dotat cu o camera si probabil tastatura este una virtuala, disponibila pe touchscreen.

Imaginea a fost depistata pe Flickr si apoi a aparut pe Concept Phones, dar Nokia nu a facut nici un comentariu in legatura cu acest concept. In cazul in care s-ar lucra la un astfel de design l-am vedea pe piata dupa anul 2015, de vreme ce pana si Nokia Morph este programat pentru lansare peste 7 ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×