Un nou concept Nokia: telefonul evantai cu display flexibil

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.464 ori
<b>Un nou concept Nokia: telefonul evantai cu display flexibil</b>In cazul in care ati fost impresionati de telefonul concept Morph, atunci suntem gata sa va surprindem din nou, de aceasta data cu telefonul concept Open. Deocamdata stim doar ca Nokia Open suporta conectivitate 4G si include un display flexibil, pe care...

In cazul in care ati fost impresionati de telefonul concept Morph, atunci suntem gata sa va surprindem din nou, de aceasta data cu telefonul concept Open.

Deocamdata stim doar ca Nokia Open suporta conectivitate 4G si include un display flexibil, pe care il admiram in urma cu un an produs de Sony. Terminalul are forma unui evantai si pare destul de greu de purtat in buzunar, in special din cauza faptului ca este destul de fragil. Din cate se poate observa, handsetul este dotat cu o camera si probabil tastatura este una virtuala, disponibila pe touchscreen.

Imaginea a fost depistata pe Flickr si apoi a aparut pe Concept Phones, dar Nokia nu a facut nici un comentariu in legatura cu acest concept. In cazul in care s-ar lucra la un astfel de design l-am vedea pe piata dupa anul 2015, de vreme ce pana si Nokia Morph este programat pentru lansare peste 7 ani.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×