Pantech Sexy Back, un telefon pentru fete sexy

Autor:  | Publicat în:  Pantech 2.636 ori
<b>Pantech Sexy Back, un telefon pentru fete sexy</b>Producatorul sud corean Pantech, cunoscut si sub brandingul SKY, a lansat recent un nou model de telefon mobil, ce poarta numele de "Sexy Back". Handsetul este de fapt Pantech IM-U530K si va fi vandut de operatorul local KT (Show). Avem de-a face cu un...

Producatorul sud corean Pantech, cunoscut si sub brandingul SKY, a lansat recent un nou model de telefon mobil, ce poarta numele de "Sexy Back". Handsetul este de fapt Pantech IM-U530K si va fi vandut de operatorul local KT (Show).

Avem de-a face cu un model 3G, creat special pentru publicul feminin, care va fi impresionat de textura cubica de pe spatele handsetului. In acelasi loc descoperim si o camera de 3 megapixeli, capabila de captura video, dar si compatibila cu functii de editare foto/video, prezente pe telefon. Sexy Back incorporeaza si un accelerometru si un display touchscreen, iar terminalul are un design slim si atractiv.

Lista sa de specificatii include si un tuner digital TV (T-DMB), conectivitate wireless, Bluetooth, un slot pentru carduri de memorie, dictionare electronice si meniu in 3 limbi diferite (coreana, engleza si japoneza).

pantech-sexy-back-sexy-phone-for-korean

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×