Telefonul-proiector Logic Bolt revine, ca smartphone de aceasta data

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.570 ori
<b>Telefonul-proiector Logic Bolt revine, ca smartphone de aceasta data</b>Cu cateva saptamani in urma ne-am oprit asupra lui LG Expo, un telefon cu proiector destul de promitator, dar se pare ca acesta nu este singurul model cu o astfel de dotare. Producatorul Logic Wireless a creat handsetul-proiector Bolt, disponibil acum in...

Cu cateva saptamani in urma ne-am oprit asupra lui LG Expo, un telefon cu proiector destul de promitator, dar se pare ca acesta nu este singurul model cu o astfel de dotare. Producatorul Logic Wireless a creat handsetul-proiector Bolt, disponibil acum in versiunea 1.5.

Logic Bolt 1.5, cunoscut pur si simplu drept "Projector Phone" pe pagina retailerului sau este un smartphone bazat pe Symbian, care foloseste 2 sloturi pentru cartele SIM si vine cu un display TFT LCD touchscreen de 2.6 inchi, cu rezolutie de 240 x 400 pixeli. Handsetul incorporeaza o camera de 3 megapixeli in partea din spate si o camera frontala pentru videoconvorbiri.

Trecem la capitolul care ne intereseaza, proiectorul si aflam ca terminalul incorporeaza un proiector LCOS, capabil de afisarea unor imagini cu diagonala de pana la 64 inchi. Logic Bolt 1.5 are si defecte, cum ar fi lipsa conectivitatii 3G, iar daca sunteti curiosi in legatura cu pretul, aflati ca handsetul costa 499 de dolari. El va fi prezentat la showul CES 2010 luna viitoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×