Pantech Vega R3, un nou jucător puternic pe piața phableturilor; Iată ce scoruri obține În benchmark-uri!

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.575 ori
<b>Pantech Vega R3, un nou jucător puternic pe piața phableturilor; Iată ce scoruri obține În benchmark-uri!</b>în fiecare săptămână aflăm de existența unui nou phablet, astfel că în ultima lună am avut noutăți că Oppo Find 5, HTC J Butterfly, ieri și un "smartphone" Sony cu tendințe de phablet, plus un model Sharp, iar astăzi un nou venit de la...

în fiecare săptămână aflăm de existența unui nou phablet, astfel că în ultima lună am avut noutăți că Oppo Find 5, HTC J Butterfly, ieri și un "smartphone" Sony cu tendințe de phablet, plus un model Sharp, iar astăzi un nou venit de la Pantech. Este vorba despre modelul Vega R3, phablet care obține rezultate foarte bune în benchmark-urile clasice pentru Android.

Vorbim aici despre un device cu ecran de 5.3 inch, procesor quad core Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz, 2 GB RAM și GPU Adreno 320. Procesorul acesta este foarte popular, fiind adoptat atât pe LG Optimus G, cât și pe LG Nexus 4, ASUS PadFone 2 și alte noi terminale. în fine, trecând la benchmark-urile lui Pantech Vega R3, acesta obține 13,789 puncte în AnTuTu, performanta foarte impresionantă de altfel. în Quadrant phabletul obține 7547 puncte, scorul cel mai mare pe care l-am văzut până acum în acest test, în vreme ce în Vellamo (cel nou) cifrele nu sunt atât de impresionante.

Pantech Vega R3 benchmark

Pantech Vega R3 benchmarks

Pantech Vega R3 benchmarks

Noul model este întrecut de Motorola Razr i, de exemplu în testul Metal din Vellamo. Nici în NenaMark 2 cifrele nu sunt surprinzătoare, cu 57.1 FPS, deci sub Galaxy S III. Mai aflați că Pantech Vega R3 vine cu o baterie de 2600 mAh, care promite 14 ore de convorbiri, iar producătorul sau afirma că bateria se încarcă la maxim în doar 100 de minute. Device-ul dispune și de o cameră de 13 megapixeli. Pe când și la noi?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×