Foxconn declară că este greu să țină pasul cu cererea de iPhone 5

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.006 ori
<b>Foxconn declară că este greu să țină pasul cu cererea de iPhone 5</b>Terry Gou ocupă funcția de CEO la Foxconn, compania care joacă un rol important în producția iPhone 5 cât și a altor produse lansate de Apple. Cererea de iPhone 5 este foarte mare și există perioade de așteptare ce ajung în unele situații...

Terry Gou ocupă funcția de CEO la Foxconn, compania care joacă un rol important în producția iPhone 5 cât și a altor produse lansate de Apple. Cererea de iPhone 5 este foarte mare și există perioade de așteptare ce ajung în unele situații până la 3 - 4 săptămâni.

CEO-ul Foxconn a declarat că le este destul de greu să țină pasul cu cererea pentru cel mai nou smartphone Apple. Au spus și înainte că este cel mai complex device pe care l-au produs vreodată, standardele de calitate pe care Apple le-a implementat au făcut ca producția să se miște ceva mai încet decât prognozaseră inițial.

Nu uitați că Foxconn ocupă locul I în asamblarea de produse din it&c la nivel global colaborând pe lângă Apple și cu Nokia, Dell, Sony, Nintendo și multe alte nume mari din industrie. Planurile lor de expansiune nu se leagă neapărat de Asia, pregătesc cinci facilități de producție în Brazilia.

iPhone 5 a fost prezentat pe 12 septembrie 2012, din 21 septembrie a intrat în stocurile magazinelor. Aduce un display de 4 inch cu rezoluție 1160x640 pixeli, procesor Apple A6 dual-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 16, 32, 64 GB spațiu de stocare, iOS 6, cameră de 8 Megapixeli ce filmează la 1080p, cameră frontală de 1.2 Megapixeli ce filmează HD, baterie de 1440 mAh, 112 gr. și 7.6 mm grosime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×