Pantech Vega Secret Note debutează oficial, are dotări aproape identice cu Galaxy Note 3

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.218 ori
<b>Pantech Vega Secret Note debutează oficial, are dotări aproape identice cu Galaxy Note 3</b>Pantech e din aceeași tară ca și Samsung și LG și asta se vede prin similaritatea produselor sale cu flagship-urile rivalilor. Ei bine iată că noul Pantech Vega Secret Note pare a fi inspirat din Galaxy Note 3, atât ca specificații, cât și că...

Pantech e din aceeași tară ca și Samsung și LG și asta se vede prin similaritatea produselor sale cu flagship-urile rivalilor. Ei bine iată că noul Pantech Vega Secret Note pare a fi inspirat din Galaxy Note 3, atât ca specificații, cât și că design.

Noul phablet integrează un scanner de amprente, stylus, suport LTE-A și hardware de ultimă oră. Specificațiile acestui model includ un CPU Qualcomm Snapdragon 800, 3 GB RAM, un display Full HD de 5.9 inch și o cameră de 13 MP în spate, plus o cameră frontală capabilă de captură video Full HD. Terminalul integrează 32 GB memorie internă, slot microSD și are drept OS Android 4.2.2 Jelly Bean.

Pantech Vega Secret Note

Pantech Vega Secret Note măsoară 8.85 mm în grosime, cântărește 190 de grame și este dotat cu o baterie de 3200 mAh. Deocamdată acest produs va fi disponibil doar în Coreea prin 3 operatori importanți, pe alb sau negru. Prețul fără abonament este destul de mare, la 839 dolari.

Pantech Vega Secret Note debutează oficial, are dotări aproape identice cu Galaxy Note 3

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×