Cofondatorii BlackBerry ar putea licita pentru salvarea companiei

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 847 ori
<b>Cofondatorii BlackBerry ar putea licita pentru salvarea companiei</b>BlackBerry se află într-o situație foarte grea în aceste momente, poate chiar mai grea decât Palm înainte să fie cumpărată de HP. După ce a fost salvată temporar de la faliment de un fond de investiții, acum firma este practic de vânzare...

BlackBerry se află într-o situație foarte grea în aceste momente, poate chiar mai grea decât Palm înainte să fie cumpărată de HP. După ce a fost salvată temporar de la faliment de un fond de investiții, acum firma este practic de vânzare pentru oricine e interesat, iar cofondatorii săi ar putea să o salveze.

Mike Lazaridis și Douglas Fregin, cofondatori BlackBerry iau în calcul o licitatie pentru compania canadiană, conform Reuters. în acest moment e în vigoare o ofertă de 4.7 miliarde de dolari de la Fairfax Financial Holdings, dar orice ofertă superioară e binevenită. Laziridis și Fregin controlează 8% din BlackBerry, față de cele 10% controlate de Fairfax.

Numele Mike Lazaridis va sună probabil cunoscut el, fiind pentru o bună perioadă de timp co-CEO al producătorului de smartphone-uri, dar părăsindu-și funcția în favoarea lui Thorsten Heins. S-au vehiculat și alte nume pentru preluarea BlackBerry, de la Lenovo la Microsoft și chiar Samsung pentru o perioadă. Reuters afirmă și că BlackBerry și-ar afla în discuții cu Cisco și Google, printre alții.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×