Cofondatorii BlackBerry ar putea licita pentru salvarea companiei

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 919 ori
<b>Cofondatorii BlackBerry ar putea licita pentru salvarea companiei</b>BlackBerry se află într-o situație foarte grea în aceste momente, poate chiar mai grea decât Palm înainte să fie cumpărată de HP. După ce a fost salvată temporar de la faliment de un fond de investiții, acum firma este practic de vânzare...

BlackBerry se află într-o situație foarte grea în aceste momente, poate chiar mai grea decât Palm înainte să fie cumpărată de HP. După ce a fost salvată temporar de la faliment de un fond de investiții, acum firma este practic de vânzare pentru oricine e interesat, iar cofondatorii săi ar putea să o salveze.

Mike Lazaridis și Douglas Fregin, cofondatori BlackBerry iau în calcul o licitatie pentru compania canadiană, conform Reuters. în acest moment e în vigoare o ofertă de 4.7 miliarde de dolari de la Fairfax Financial Holdings, dar orice ofertă superioară e binevenită. Laziridis și Fregin controlează 8% din BlackBerry, față de cele 10% controlate de Fairfax.

Numele Mike Lazaridis va sună probabil cunoscut el, fiind pentru o bună perioadă de timp co-CEO al producătorului de smartphone-uri, dar părăsindu-și funcția în favoarea lui Thorsten Heins. S-au vehiculat și alte nume pentru preluarea BlackBerry, de la Lenovo la Microsoft și chiar Samsung pentru o perioadă. Reuters afirmă și că BlackBerry și-ar afla în discuții cu Cisco și Google, printre alții.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×