Apple scade cu 50% producția de terminale iPhone 5c, conform zvonurilor

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.176 ori
<b>Apple scade cu 50% producția de terminale iPhone 5c, conform zvonurilor</b>iPhone 5s varianta aurie e probabil cel mai de succes model nou de iPhone, în vreme ce iPhone 5c pare a fi înregistrat vânzări destul de modeste. Ca dovadă ar putea sta și presupusa reducere a producției de astfel de modele. &nbsp; Unul dintre...

iPhone 5s varianta aurie e probabil cel mai de succes model nou de iPhone, în vreme ce iPhone 5c pare a fi înregistrat vânzări destul de modeste. Ca dovadă ar putea sta și presupusa reducere a producției de astfel de modele.

Unul dintre zvonurile de acest gen vine de la CTechCN, afirmând că numărul de modele iPhone 5c produse zilnic a fost scăzut la doar 150.000 de unități, față de comenzile inițiale de 300.000. Această sursă a nimerit câteva zvonuri în trecut, deci tindem să îi dăm crezare. E interesant că Apple nu a anunțat cifre de vânzări clare pentru noile modele, preferând să ofere date la grămadă, deci e posibil ca iPhone 5c să nu se fi vândut prea bine.

Există câteva explicații pentru acest aspect. Una dintre ele ar fi că publicul snob Apple considera un telefon din plastic o blasfemie sau pur și simplu faptul că acest handset e identic cu iPhone 5 în dotări nu atrage pe nimeni. Voi ce motive ați avea pentru a evita un iPhone 5c? Vă așteptăm comentariile mai jos!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×