Patent Microsoft pentru o noua interfata mobila

883 ori
<b>Patent Microsoft pentru o noua interfata mobila</b>Daca aveati vreo indoiala in ce priveste abilitatea celor de la Microsoft la capitolul inovatii ale interfatelor mobile, iata un nou patent al companiei care va va convinge ca gigantul software are un as in maneca. Denumit "Liste Extensibile si Filtrate...

Daca aveati vreo indoiala in ce priveste abilitatea celor de la Microsoft la capitolul inovatii ale interfatelor mobile, iata un nou patent al companiei care va va convinge ca gigantul software are un as in maneca.

Denumit "Liste Extensibile si Filtrate pentru Interfatele Terminalelor Mobile", documentul prezinta detaliile unei tehnologii care va permite utilizatorilor de terminale mobile sa interactioneze mai bine cu handseturile lor. Se pare ca aplicatia se concentreaza pe aranjarea informatiilor in "grupuri sau liste", fiecare dintre acestea incluzand mai multe itemuri care permit accesul la date sau sarcini a numeroase alte aplicatii.

Aceste liste customizabile vor permite utilizatorilor sa accceseze rapid continuturi relevante, cum ar fi date sau sarcini folosite des. De asemenea itemurile vor fi updatate dinamic, in functiile de schimbarile in datele si serviciile furnizate de aplicatiile software. Pe langa aceste feature-uri, noua interfata pune la dispozitie un display shortcut, care va usura navigarea intr-o lista orizontala, reorganizndu-i elementele sub forma de lista verticala. Astfel, noi functii vor fi afisate, iar shortcuturile vor usura intr-o mare masura navigarea prin meniurile terminalelor mobile.

Zune a primit deja un upgrade al interfatei sale si acum este momentul ca terminalele ce ruleaza Windows Mobile sa beneficieze de o noua interfata, prin intermediul tehnologiei descrise anterior.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×