iPhone 2 va debuta la MacWorld 2008?!

Autor:  | Publicat în:  Apple 4.705 ori
<b>iPhone 2 va debuta la MacWorld 2008?!</b>Se pare ca publicul nu se mai satura de zvonuri marca iPhone... Iata-l pe cel mai recent: conform celor de la smartofficenews.com, Apple planuieste sa lanseze un iPhone 2 in cadrul showului MacWorld din 2008. Evenimentul va avea loc la San Francisco si...

Se pare ca publicul nu se mai satura de zvonuri marca iPhone... Iata-l pe cel mai recent: conform celor de la smartofficenews.com, Apple planuieste sa lanseze un iPhone 2 in cadrul showului MacWorld din 2008.

Evenimentul va avea loc la San Francisco si conform zvonurilor, Apple se afla deja in discutii cu producatorii si operatorii in legatura cu schimbari ale softurilor si hardware-ului terminalului sau. Acestea vor tinti in special o piata formata din clienti care nu se afla in SUA. Steve Jobs confirmase acest iPhone 2, fara a da mai multe detalii, dar un anunt al unui nou terminal atat de curand pare totusi o miscare pripita din partea Apple.

Avand in vedere ca s-au pus in discutie feature-uri care ar atrage un public din afara Statelor Unite, s-ar putea ca noul iPhone sa fie doar un terminal CDMA, care sa functioneze in Japonia si in retelele Sprint si Verizon. Vestea buna e ca iPhone 2 va fi dotat cu un GPS, iar widescreenul sau face terminalul ideal pentru aplicatiile GPS. Exista si discutii asupra suportului pentru sincronizarea a emailului wireless, desi ne indoim ca Apple va oferi suport pentru Exchange si BlackBerry Connect.

Am fi surprinsi sa vedem un nou iPhone inainte de suma de 10 milioane de terminale vandute, anuntata de catre Apple drept scop pentru urmatorul an, deoarece un nou handset l-ar "ingropa" probabil pe predecesorul sau.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×