PayPal lanseaza un magazin de aplicatii!

Autor:  | Publicat în:  Financiare 1.064 ori
<b>PayPal lanseaza un magazin de aplicatii!</b>PayPal urmeaza sa lanseze un magazin de aplicatii in acest an, compania oferind developerilor sansa de a crea softuri pentru consumatori si comercianti de tot felul. &nbsp; &nbsp; eBay a procedat la fel anul trecut, transformandu-si suita Selling Manager...

PayPal urmeaza sa lanseze un magazin de aplicatii in acest an, compania oferind developerilor sansa de a crea softuri pentru consumatori si comercianti de tot felul.

eBay a procedat la fel anul trecut, transformandu-si suita Selling Manager intr-un magazin pentru aplicatii dezvoltate de programatori third party. Prin intermediul noului serviciu PayPal foloseste o strategie agresiva, menita sa atraga developerii catre platforma de plati a companiei lansata in 2009.

Timp de ani buni, developerii au folosit linkuri PayPal pentru platile efectuate la cumpararea programelor lor, dar acum ei isi vor putea vinde aplicatiile chiar prin intermediul unui serviciu oferit de PayPal. Gigantul platilor online vede potential si in smartphone-uri, efectuand la ora actuala teste beta in varianta limitata a unui serviciu de plati pe mobil, care permite developerilor sa adauge o functie de "Plata" la aplicatiile pentru iPhone.

Alte platforme mobile vor fi vizate dupa implementarea pe handsetul Apple. Un buton PayPal ar putea fi adaugat si serviciului Flickr, spre exemplu, permitand utilizatorilor sa cumpere printuri foto.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×