Joystick/ butoane fizice pentru iPhone-ul tau, iControlPad in actiune (Video)

1.771 ori
<b>Joystick/ butoane fizice pentru iPhone-ul tau, iControlPad in actiune (Video)</b>Daca sunteti gameri inraiti si nu va multumiti cu ecranul touch de pe iPhone, puteti folosi acum un iControlPad, accesoriul pentru terminalul Apple pe care il puteti admira in imaginea urmatoare. Acest accesoriu functioneaza perfect in tandem cu un iPod...

Daca sunteti gameri inraiti si nu va multumiti cu ecranul touch de pe iPhone, puteti folosi acum un iControlPad, accesoriul pentru terminalul Apple pe care il puteti admira in imaginea urmatoare.

Acest accesoriu functioneaza perfect in tandem cu un iPod Touch sau iPhone care a trecut prin procesul de jailbreak si trebuie sa aflati ca iControlPad a intrat deja in productia de masa. Una dintre variantele acestui produs vine cu o baterie interna, care va dubla durata de viata a sursei de energie a handsetului Apple.

Dupa cum puteti vedea si in clipul de mai jos (care prezinta un joc de Playstation ruland pe iPhone), accesoriul vine cu un pad directional, 2 controllere analogice, taste A/B/X/Y si butoane Select/Start. Pentru un pret rezonabil, am cumpara si noi un astfel de produs, iar experienta de gaming seamana probabil cu cea de pe PSP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×