PC În formă de stick USB: Dell Project Ophelia vine În iulie, la preț de 100 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Dell 1.086 ori
<b>PC În formă de stick USB: Dell Project Ophelia vine În iulie, la preț de 100 de dolari</b>Dacă Raspberry Pi vi se pare un mini înlocuitor de PC ideal, ei bine iată că va exista un terminal de mici dimensiuni care v-ar putea interesa. E vorba despre Project Ophelia de la Dell, un device de mărimea unui stick USB, care se conectează la...

Dacă Raspberry Pi vi se pare un mini înlocuitor de PC ideal, ei bine iată că va exista un terminal de mici dimensiuni care v-ar putea interesa. E vorba despre Project Ophelia de la Dell, un device de mărimea unui stick USB, care se conectează la display-uri.

Produsul costă 100 de dolari și se livrează începând cu luna iulie. Terminalul rulează Android și se conectează la un port HDMI, transformând un simplu display într-un PC. Ophelia dispune de conectivitate WiFi și Bluetooth și poate avea și rol de set top box sau tool de gaming. Veți putea descărca aplicații, filme și seriale din Play Store și va fi suportat și streamingul de filme de la Hulu sau Netflix.

Dell mai lucrează și la o tehnologie specială legată de tastaturi conectate la Ophelia. Producătorul pregătește un demo pentru conferința Citrix Synergy din Los Angeles, de săptămâna viitoare. Produsul va sosi și cu serviciul Wyse PocketCloud, care va accesa fișiere stocate pe servere, terminale mobile și PC-uri.

Vă tentează acest produs?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×