Samsung Galaxy S4, Lumia 920, HTC One și alți rivali, Într-un clip comparativ ce analizează stabilizarea imaginii În timpul fimării (Video)

3.014 ori
<b>Samsung Galaxy S4, Lumia 920, HTC One și alți rivali, Într-un clip comparativ ce analizează stabilizarea imaginii În timpul fimării (Video)</b>Samsung Galaxy S4 ar urma să vândă 10 milioane de unități până la final de lună, deci este deja un hit și mulți îl văd drept telefonul anului. Dar are el oare la bord și camera anului? Aflăm din următoarele clipuri comparative de mai jos....

Samsung Galaxy S4 ar urma să vândă 10 milioane de unități până la final de lună, deci este deja un hit și mulți îl văd drept telefonul anului. Dar are el oare la bord și camera anului? Aflăm din următoarele clipuri comparative de mai jos.

Terminalul este dotat cu o cameră de 13 megapixeli, care e comparată cu camera de pe iPhone 5, HTC One, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z și Samsung Galaxy S III. Pentru a realiza testul, editorul CNET a atașat telefoanele unei bare metalice și a ieșit cu ele la plimbare. Samsung Galaxy S4 are avantajul unei imagini clare, luminoase, cu contrast bun, dar se remarcă și mișcarea camerei, în lipsa unei stabilizări bune.

Nokia Lumia 920 se descurcă excelent aici, în vreme ce Sony Xperia Z oferă o nuanță ciudată de culoare în filmare, dacă mă întrebați pe mine. Tot Nokia Lumia 920 are avantajul celor mai vii culori și al unei capturi audio care nu e influențată negativ de vânt. și HTC One stă bine la capitolul captura audio. După cum am spus și noi în video review-ul lui Lumia 920, el are ușor tendința de a suprasatura imaginile.

iPhone 5 realizează o imagine mai întunecată, dar are culori mai naturale. Samsung Galaxy S4 rămâne un telefon excelent pentru captura foto, dar la cea video i-ar fi bună o stabilizare evoluată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×