Pegatron va Începe producția de iPhone-uri cu preț scăzut și iPad Mini 2 În august

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.156 ori
<b>Pegatron va Începe producția de iPhone-uri cu preț scăzut și iPad Mini 2 În august</b>Obișnuiții furnizori de componente din Taiwan au noi detalii despre viitoare produse Apple. Se pare că firma asiatică Pegatron va începe livrările de iPhone-uri de buget și modele iPad Mini 2 în luna august. &nbsp; Pegatron a primit comenzi pentru...

Obișnuiții furnizori de componente din Taiwan au noi detalii despre viitoare produse Apple. Se pare că firma asiatică Pegatron va începe livrările de iPhone-uri de buget și modele iPad Mini 2 în luna august.

Pegatron a primit comenzi pentru telefoanele Apple, în varianta cu carcasa din plastic și preț scăzut, în vreme ce iPad Mini 2 va sosi cu ecran Retina. Apple a livrat 37,4 milioane de iPhone-uri în primul trimestru și 19.5 milioane de modele iPad, iar iPad Mini a atins 12 milioane de unități, în vreme ce iPad-ul de 9.7 inch a ajuns la 7 milioane, aproximativ.

Furnizorii de componente pentru noul iPhone și iPad vor intra în acțiune în iulie, iar printre firme se numără și Casetek, care se va ocupa de carcase. în ce privește seria principală iPhone și iPad, ele vor sosi la începutul lui 2014, conform acelorași surse. Va fi 2013 anul terminalelor ieftine și anul în care avem doar un nou iPad Mini și atât?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×