Pentru prima oară În ultimul deceniu, Apple va posta venituri trimestriale mai mici decât În anul precedent!

875 ori
<b>Pentru prima oară În ultimul deceniu, Apple va posta venituri trimestriale mai mici decât În anul precedent!</b>Mai-marii de pe Wall Street par a fi ajuns la un consens cu privire la evoluția financiară a celor de la Apple în ultima vreme. Se pare că pentru prima oară în ultimul deceniu Apple va anunța venituri mai scăzute pentru un trimestru față de...

Mai-marii de pe Wall Street par a fi ajuns la un consens cu privire la evoluția financiară a celor de la Apple în ultima vreme. Se pare că pentru prima oară în ultimul deceniu Apple va anunța venituri mai scăzute pentru un trimestru față de aceeași perioadă a anului trecut.

Evident, asta nu înseamnă mare lucru, deoarece profitul rămâne profit, iar Apple e departe de a fi o companie cu probleme, fiind în continuare pe val. Publicația Fortune afirmă că veniturile per acțiune ale Apple pentru trimestrul 1 al acestui an vor fi în jur de 10.18 dolari, față de 12.30 dolari în trimestrul 2 de anul trecut. Culmea e că veniturile proiectate pentru trimestrul 2 vor stabili noi recorduri, analiștii estimând valori undeva pe la 41, până la 43 de miliarde.

E vorba pur și simplu de inginerii financiare și decizia Apple de a cheltui o parte din banii adunați până acum, plus faptul că Apple a lansat o gamă complet nouă de produse la finalul anului trecut și acum așteaptă cel puțin până la vară pentru un refresh. Mă aștept că de îndată ce apar iPad 5, iPad Mini 2 și iPhone 5S profiturile să explodeze din nou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×