S-a rezolvat misterul cumpărătorului celor 1 milion de unități BlackBerry Z10; Era un furnizor pentru operatori!

1.222 ori
<b>S-a rezolvat misterul cumpărătorului celor 1 milion de unități BlackBerry Z10; Era un furnizor pentru operatori!</b>Cu câteva zile în urma descopeream un caz interesant în universul BlackBerry, sau cel puțin așa îl făcea presa să pară. O companie misterioasă a cumpărat nu mai puțin de 1 milion de unități BlackBerry Z10 și dacă la acea vreme speculam că...

Cu câteva zile în urma descopeream un caz interesant în universul BlackBerry, sau cel puțin așa îl făcea presa să pară. O companie misterioasă a cumpărat nu mai puțin de 1 milion de unități BlackBerry Z10 și dacă la acea vreme speculam că ar putea fi Lenovo, pe măsură ce se pregătește să cumpere BlackBerry, ei bine ne-am înșelat.

E vorba de fapt despre Brightstar, un distribuitor de terminale mobile pentru operatori. Informațiile vin de la Detwiler Fenton, o fiirma de investiții familiarizată cu planurile BlackBerry. Brightstar distribuie telefoanele mobile la operatori mari precum Verizon, T-Mobile, Virgin Mobile și TracFone Wireless. Verizon se bazează pe această companie pentru a furniza stocurile necesare retailerilor parteneri și resellerilor autorizați.

Există speculații că aceasta mutare ar fi un semn ca operatorul Verizon a ales un intermediar pentru achiziție deoarece nu ar crede în vânzări bune ale acestui nou model. Se pare că Verizon cumpăra direct handseturile cu potențial de hit, dar nu ar trebui să luați de bună această remarcă, deoarece ea este făcută de firma Detwiler Fenton, care are obiceiul de a ataca BlackBerry.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×