HTC Desire P și Desire Q prezentate În imagini promoționale

1.148 ori
<b>HTC Desire P și Desire Q prezentate În imagini promoționale</b>HTC trece printr-o perioadă de rebranding și încearcă să ajungă din nou pe val, iar după ce a acoperit segmentul high end cu modelul One, acum se ocupa și de midrange prin intermediul a două noi modele. E vorba despre HTC Desire P și Desire Q,...

HTC trece printr-o perioadă de rebranding și încearcă să ajungă din nou pe val, iar după ce a acoperit segmentul high end cu modelul One, acum se ocupa și de midrange prin intermediul a două noi modele. E vorba despre HTC Desire P și Desire Q, de care am mai auzit cu ocazia unor scapari, dar care au acum parte de fotografii promoționale oficiale.

Acestea sunt terminale midrange cu prețuri de sub 400 de dolari, dar înainte să vă bucurați prea tare, aflați că ele vor debuta în China și mai avem de așteptat până ajung si în Europa. HTC Desire P, cel din imaginea de mai sus vine cu un ecran de 4.3 inch cu rezoluție WVGA, un procesor dual core de 1 GHz, 1 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli în spate. Avem la dispoziție și o cameră frontală, un slot microSD și din păcate nu cunoaștem și memoria internă a acestui handset.

HTC Desire Q

HTC Desire Q, pe care îl vedeți mai jos este practic o versiune mai compactă lui Q, una care vine cu ecran de 4 inch și aceleași specificații ca și modelul P. știm că Desire Q va sosi pe alb, negru și roșu și va costa 235 de dolari, în vreme ce Q costă 365 de dolari. Ambele terminale rulează Android 4.1 Jelly Bean și dispun de tehnologie Beats Audio.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×