Performanta video a lui Sony Ericsson Xperia, comparata cu cea a lui Asus P565

2.060 ori
<b>Performanta video a lui Sony Ericsson Xperia, comparata cu cea a lui Asus P565</b>A trecut ceva timp de cand am vorbit despre XPERIA X1, in vreme ce Asus nu a mai lansat terminale noi, de cand cu parteneriatul cu Garmin. Iata ca ambele branduri revin in forta, printr-o comparatie dintre X1 si Asus P565, efectuata de catre cei de la...

A trecut ceva timp de cand am vorbit despre XPERIA X1, in vreme ce Asus nu a mai lansat terminale noi, de cand cu parteneriatul cu Garmin. Iata ca ambele branduri revin in forta, printr-o comparatie dintre X1 si Asus P565, efectuata de catre cei de la PDA.pl:

Clipul video de mai sus prezinta benchmark-ul Core Player, ruland trailerul Matrix. Este evident faptul ca procesorul Qualcomm este depasit cu mult de catre cel Marvel. Evident, HTC tine sa mentioneze ca aceste comparatii nu sunt 100% verificate, de vreme ce playerul video incorporat, HTC Album beneficiaza de accelerare hardware, in vreme ce Core Player nu.

Acesta din urma are totusi avantajul libertatii codecurilor, astfel ca puteti viziona clipurile descarcate, exact lucrul de care aveti nevoie pentru playbackul clipurilor video neoptimizate, la o rezolutie buna. Din pacate, Asus P565 are o viata foarte scurta, din cauza parteneriatului Asus-Garmin si a noilor terminale care vor sosi, dar asta nu face smartphone-ul mai putin performant.

Via: [Wmpoweruser.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×