Dolby va aduce tehnologia de sunet surround pe tablete și smartphone-uri

948 ori
<b>Dolby va aduce tehnologia de sunet surround pe tablete și smartphone-uri</b>Din câte se pare, cei de la Dolby, companie responsabilă pentru oferirea unor soluții audio de înaltă calitate, doresc introducerea unei tehnologii speciale pe tablete și smartphone-uri, similară cu Dolby Atmos, soluție ce este folosită în...

Din câte se pare, cei de la Dolby, companie responsabilă pentru oferirea unor soluții audio de înaltă calitate, doresc introducerea unei tehnologii speciale pe tablete și smartphone-uri, similară cu Dolby Atmos, soluție ce este folosită în cinematografe.

Acest lucru a fost posibil prin îmbinarea unor alogoritmi speciali, proces care nu a fost deloc complicat, după cum spun oficialii companiei. Cei de la Dolby vor implementa această tehnologie pe căștile stereo, categorie de produse care va permite utilizatorilor o experiență de acest gen.

Sunetul propriu-zis se va auzi dintr-o direcție anume, ca și cum ar fi vorba despre un sunet complet 3D, dar care de fapt nu este altceva decât tehnologia Dolby care “păcălește” creierul să perceapă un alt tip de sunet. Aceasta va fi compatibilă cu cele mai multe device-uri de pe piață, dar cu toate acestea, aflăm că este nevoie de un smartphone ce integrează un chip performant ca și Snapdragon 805.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×