Phablet-ul iPhone 6 Plus beneficiază de un chip de memorie RAM de doar 1 GB și nu 2 GB cum se specula inițial

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.074 ori
<b>Phablet-ul iPhone 6 Plus beneficiază de un chip de memorie RAM de doar 1 GB și nu 2 GB cum se specula inițial</b>Deși atunci când Apple anunța modelul iPhone 6 Plus, mulți dintre noi erau mai mult decât siguri că acesta va beneficia de 2 GB memorie RAM, se pare că nu se întâmplă asta, device-ul sosind cu același chip de 1 GB RAM pe care îl întâlnim și...

Deși atunci când Apple anunța modelul iPhone 6 Plus, mulți dintre noi erau mai mult decât siguri că acesta va beneficia de 2 GB memorie RAM, se pare că nu se întâmplă asta, device-ul sosind cu același chip de 1 GB RAM pe care îl întâlnim și în cazul versiunii de 4.7 inch.

După cum bine știm, iPhone 6 Plus este un phablet de 5.5 inch care beneficiază de un procesor Apple A8, un panou Full HD cu o densitate a pixelilor de 401 ppi, o cameră foto principală iSight de 8 megapixeli ce aduce totodată și un sistem de stabilizare optică a imaginii.

Spre deosebire de versiunea de 4.7 inch a lui iPhone 6, acesta dispune și de o baterie mai mare, și anume o unitate de 2.915 mAh ce ar trebui să asigure o autonomie de până la o zi în cazul în care telefonul este utilizat în mod frecvent. Aflați că atât iPhone 6, cât și iPhone 6 Plus sunt disponibile la pre-comandă prin intermediul QuickMobile.ro, prețurile fiind afișate aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×