TAG Heuer anunţă oficial primul său smartwatch cu Android Wear, Connected având preţul de 1500 de dolari

817 ori
<b>TAG Heuer anunţă oficial primul său smartwatch cu Android Wear, Connected având preţul de 1500 de dolari</b>TAG Heuer, unul dintre cele mai apreciate branduri de ceasuri de lux şi un sponsor important din Formula 1 a anunţat astăzi primul său smartwatch cu Androud Wear. E vorba despre modelul TAG Heuer Connected, care costă 1500 de dolari şi va fi pus...

TAG Heuer, unul dintre cele mai apreciate branduri de ceasuri de lux şi un sponsor important din Formula 1 a anunţat astăzi primul său smartwatch cu Androud Wear. E vorba despre modelul TAG Heuer Connected, care costă 1500 de dolari şi va fi pus în vânzare în curând.

Un aspect interesant legat de acest produs e că după 2 ani de utilizare veţi avea opţiunea de a da la schimb acest model, cu un ceas TAG Heuer clasic şi mecanic. Smartwatchul e disponibil chiar de azi în magazinele companiei din SUA şi vine cu homescreen-uri watch face create de celebrităţi. Aparent veţi putea opta pentru unele create chiar de Leonardo DiCaprio.

TAG Heuer Connected

Connected măsoară 46.2 mm în lăţime şi 12.8 mm în grosime, fiind deci mai lat de cât Moto 360 2 şi mai masiv decât Huawei Watch. Greutatea sa este de 52 de grame şi ecranul are un diametru de 1.5 inch şi rezolutie de 360 x 360 pixeli. Avem de-a face aici cu un panou LTPS LCD "transflective", iar dotările includ şi o baterie de 410 mAh, 4 GB stocare, NFC, Bluetooth 4.0 şi un procesor dual core Intel de 1.6 GHz.

1 GB RAM şi conectivitatea WiFi intregesc lista de dotări. TAG Heuer afirmă că preţiosul său ceas vine cu "monitorizare a vremii şi a direcţiei vântului" şi un touchscreen acoperit cu sticlă de safir. Connected e fabricat din titaniu şi poate primi 6 curele personalizate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×