Moto One și Moto One Power sunt două noi smartphone-uri pregătite de către Motorola; Iată diferențele

910 ori
<b>Moto One și Moto One Power sunt două noi smartphone-uri pregătite de către Motorola; Iată diferențele</b>Am aflat în ultima lună și faptul că cei de la Motorola lucrează la un nou smartphone Android One, terminal menționat online atât sub denumirea de Moto One, cât și sub numele Moto One Power. Abia acum descoperim că acestea sunt două

Printre terminalele care au avut parte de numeroase scăpări în ultima vreme îl avem și pe Motorola One Power, un dispozitiv care a apărut la un moment dat și sub denumirea de Moto One. Aflăm astăzi că în realitate avem de-a face cu două smartphone-uri aici, primul fiind Moto One, iar cel de-al doilea Moto One Power. Cei de la Android Headlines au mai multe detalii despre subiect și vedem și randări noi!

Moto One

(Moto One - stânga / Moto One Power - dreapta)

După cum este menționat și mai sus, varianta Moto One este cea prezentată în stânga, aceasta oferind o carcasă unibody cu spate din sticlă și un setup ceva mai diferit pentru camera duală. Are scaner de amprente în spate ascuns sub forma logoului Motorola și desigur că decupajul este la posturi aici. 

Pe de altă parte, Moto One Power este prezent în drepta și acesta dispune de o carcasă uniboy metalică și de o cameră duală integrată într-un singur modul foto. Cel mai probabil denumirea Power face referire fie la un pachet hardware mai bun, fie la o baterie mai puternic oferită la bord.

Din datele ce au sosit online se așteaptă ca Moto One power să vină echipat cu ecran FHD+ de 6.2 inch, cu 4 GB RAM și 64 GB de stocare flash. Va avea o cameră frontală de 8 megapixeli, iar în spate un senzor de 12 + 5 megapixeli cu suport pentru fotografiere cu efect bokeh. Se menționează și o baterie de 3780 mAh, iar ambele modele de aici rulează platforma Android One. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×