Phablet-urile vor depăși vânzările de tablete mici În 2014

Autor:  | Publicat în:  Statistici telefone 1.046 ori
<b>Phablet-urile vor depăși vânzările de tablete mici În 2014</b>Potrivit lui Bob O&rsquo;Donnell, analist în domeniul tehnologiilor smart, vânzările de phablet-uri vor atinge niveluri mai mari în comparație cu vânzările de tablete de dimensiuni mici în 2014. &nbsp; Potrivit acestuia, phablet-urile se vor vinde...

Potrivit lui Bob O’Donnell, analist în domeniul tehnologiilor smart, vânzările de phablet-uri vor atinge niveluri mai mari în comparație cu vânzările de tablete de dimensiuni mici în 2014.

Potrivit acestuia, phablet-urile se vor vinde în aproximativ 175 milioane de unități la nivel global, în timp ce tabletele mici se vor vinde în doar 165 milioane de bucăți. Bob afirmă că orice device cu un display ce măsoară 5 inch sau mai mult devine din start un phablet. Astfel, device-uri ca Samsung Galaxy S4 (5 inch) sau LG G2 (5.2 inch) sunt considerate phablet-uri.

Cererea de phablet-uri este foarte mare în țări ca și Coreea De Sud, unde 2 treimi din smartphone-urile vândute sunt device-uri cu display-uri mai mari de 5 inch. De asemenea, și utilizatorii din țări ca Germania, Marea Britanie, China, Brazilia și Taiwan se pare că preferă această categorie de terminale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×