Voi ați ales TABLETA ANULUI 2013: Nexus, Air și G Pad pe podium!

Autor:  | Publicat în:  Top Tablete 1.805 ori
<b>Voi ați ales TABLETA ANULUI 2013: Nexus, Air și G Pad pe podium!</b>Pe lângă media topurilor redactorilor Mobilissimo.ro, premiul de Tableta Anului 2013 se acorda și în viziunea cititorilor noștri. Am lăsat pe mâna cititorilor noștri utilizatorilor de pe Forum alegerea, prin intermediul unui sondaj și acum vă...

Pe lângă media topurilor redactorilor Mobilissimo.ro, premiul de Tableta Anului 2013 se acorda și în viziunea cititorilor noștri. Am lăsat pe mâna cititorilor noștri utilizatorilor de pe Forum alegerea, prin intermediul unui sondaj și acum vă putem oferi marele câștigător și podiumul. Hai să aflăm premianții!

Sistemul de vot permite să alegeți mai multe tablete pe care le considerați cele mai bune în 2013, deci fiecare device putea face parte din opțiunile votantului. Sondajul a debutat pe 8 decembrie și este cu adevărat relevant, de vreme ce trișarea la vot a fost imposibilă, asta pentru că doar utilizatorii înregistrați ai forumului Mobilissimo.ro au putut beneficia de dreuptul la vot.

Nexus 7 2013 a fost votat de peste 60% dintre cei care au participat la sondaj și a strâns 15.93% dintre voturile absolute, terminând pe prima poziție detașat față de iPar Air și LG G Pad 8.3. Această tabletă Nexus a primit 54 de voturi și s-a remarcat mai ales prin preț, față de rivalii săi, apoi prin calitatea fantastică a ecranului și designul atractiv și acustică bună.

iPad Air a fost apreciat de aproximativ 40% dintre votanți, adică 10.32% din voturile absolute, fiind pe locul 2 și putând fi considerată cu ușurință cea mai bună tabletă cu diagonală mare a acestui an. LG G Pad 8.3 se află pe locul 3, foarte aproape de iPad Air și a strans 10.03% dintre toate voturile exprimate. La acest model atrag acele aspecte prin care îl surclasează pe Nexus 7: bateria, procesorul, slotul microSD și numărul de funcții/aplicații extra.

și acum hai să vedem și lista completă a câștigătorilor acestui an din top 10 votat de voi. Remarcati si egalitatea totala de la locurile 6-7 si 8-9.

1 - Nexus 7 2013 - [Review] [Forum] [Preț]
2 - iPad Air - [Review] [Forum] [Preț]
3 - LG G Pad 8.3 - [Review] [Forum] [Preț]
----------------------------
4 - Samsung Galaxy Note 10.1 2014
5 - iPad Mini Retina
6 - 7 - Sony Xperia Tablet Z & Microsoft Surface 2 Pro
8 - 9 - ASUS MeMo Pad FHD 10 & Nokia Lumia 2520
10 - Allview Viva i8 & ASUS Transformer Pad TF701T

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×