Phabletul Huawei Ascend Mate 2 ajunge pe Internet sub formă de imagini și specificații

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.029 ori
<b>Phabletul Huawei Ascend Mate 2 ajunge pe Internet sub formă de imagini și specificații</b>Huawei Ascend Mate 2 este urmașul phabletului Ascend Mate lansat în luna martie a acestui an și prezentat la MWC 2013. Noul terminal a fost subiect de scăpări și până acum, dar doar sub formă de rama a ecranului său. Astăzi vedem câteva...

Huawei Ascend Mate 2 este urmașul phabletului Ascend Mate lansat în luna martie a acestui an și prezentat la MWC 2013. Noul terminal a fost subiect de scăpări și până acum, dar doar sub formă de rama a ecranului său. Astăzi vedem câteva fotografii noi, care ne indică și versiunea de Android de pe device.

Ascend Mate 2 va fi un phablet de mari dimensiuni ca și predecesorul său, adoptând un ecran cu diagonală de peste 6 inch. Imaginile vin de pe un cont de socializare din China, Weibo, iar sursa lor a oferit indicii și cu privirile la dotările hardware ale noului venit. Remarc că handsetul e destul de subțire și că are ceea ce pare a fi o ramă metalică.

Huawei Ascend Mate 2

Huawei Ascend Mate 2 ar urma să vină cu un procesor quad core de 1.6 GHz, 16 GB memorie internă, 2 GB RAM și Android 4.2.2 drept OS cu EMUI 2.0 aplicat peste. Ecranul său va fi unul de 6.1 inch și ar putea face saltul de la 720p cât avea predecesorul la 1080p. Procesorul ar putea fi un nou HiSilicon cu GPU Mali 450.

Huawei Ascend Mate 2

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×