Phabletul Xiaomi Mi Note dezasamblat, componentele analizate În detaliu

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.195 ori
<b>Phabletul Xiaomi Mi Note dezasamblat, componentele analizate În detaliu</b>Xiaomi a anunțat cu câteva zile în urmă primul super smartphone al acestui an, modelul Xiaomi Mi Note. Acesta are 2 versiuni, una cu ecran Full HD și 3 GB RAM și una Quad HD cu 4 GB RAM. Terminalul cu ecran de 5.7 inch a fost acum și dezasamblat...

Xiaomi a anunțat cu câteva zile în urmă primul super smartphone al acestui an, modelul Xiaomi Mi Note. Acesta are 2 versiuni, una cu ecran Full HD și 3 GB RAM și una Quad HD cu 4 GB RAM. Terminalul cu ecran de 5.7 inch a fost acum și dezasamblat și îi putem vedea componentele în următoarele imagini.

Cele două versiuni de Mi Note, cea standard și Pro arata identic la exterior, dar lucrurile se diversifica la interior. Portalul chinezesc IT168 a realizat aceasta disecție, cu mențiunea că nu au descoperit nimic deosebit, cum ar fi o cantitate prea mare sau prea mică de lipici sau șuruburi. Versiunea standard vine cu procesor Snapdragon 801, în vreme ce modelul Pro adopta un Snapdragon 810.

Phabletul Xiaomi Mi Note dezasamblat, componentele analizate În detaliu

Mi Note Pro are și o baterie puțin mai mare, iar în rest dotările sunt identice, inclusiv camera de 13 MP din spate și cea frontală Ultrapixel. Remarcăm și prezența a doua sloturi SIM, unul nano SIM și unul micro SIM. Din câte văd motherboardul e dispus orizontal, în zona camerei din spate și nu în formă de L în corpul terminalului, ca la alte modele.

Xiaomi Mi Note dezasamblat

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×