Phabletul Xiaomi Redmi Note bate recorduri, cu 15 milioane de precomenzi

1.209 ori
<b>Phabletul Xiaomi Redmi Note bate recorduri, cu 15 milioane de precomenzi</b>Xiaomi anunță încă o performanță când vine vorba de comenzi și vânzări, cu 15 milioane de modele Xiaomi Redmi Note precomandate. Acest device costă 130 de dolari și este un phablet pe care îl vedeți mai jos. &nbsp; Handsetul a fost anunțat...

Xiaomi anunță încă o performanță când vine vorba de comenzi și vânzări, cu 15 milioane de modele Xiaomi Redmi Note precomandate. Acest device costă 130 de dolari și este un phablet pe care îl vedeți mai jos.

Handsetul a fost anunțat în luna martie și precomenzile au debutat la câteva zile după anunț. Compania a declarat pentru Business Insider că a ajuns destul de rapid la cele 15 milioane de precomenzi. Ca să vă faceți o idee, Apple a vândut în jur de 9 milioane de smartphone-uri în weekendul când a lansat iPhone 5s și 5c, iar Samsung ar fi vândut și mai multe unități de Galaxy S5 în primele sale zile.

Mai trebuie menționat și că e neclar deocamdată câți clienți au plătit pentru phableturile Xiaomi și câți au rezervat doar produsul pentru o achiziție ulterioară. Redmi Note este un device cu ecran 720p de 5.5 inch, un procesor octa core și baterie de 3200 mAh. El vine și cu o cameră de 13 megapixeli în spate, una frontală de 5 megapixeli și 8 GB memorie internă, plus slot microSD și Android 4.2.

în acest moment Xiaomi se axează pe piața din China, dar extinderea a început deja către țările învecinate și în curând și alte continente.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×