O nouă machetă de iPhone 6 aduce elemente de design similare cu HTC One M8

1.049 ori
<b>O nouă machetă de iPhone 6 aduce elemente de design similare cu HTC One M8</b>Din câte se pare, nu există zi în care să nu vedem o nouă presupusă machetă a lui iPhone 6, device ce urmează a fi lansat în această vară, sau la începutul lunii septembrie. în cursul zilei de astăzi, o nouă astfel de machetă și-a făcut...

Din câte se pare, nu există zi în care să nu vedem o nouă presupusă machetă a lui iPhone 6, device ce urmează a fi lansat în această vară, sau la începutul lunii septembrie. în cursul zilei de astăzi, o nouă astfel de machetă și-a făcut apariția pe web, machetă ce scoate la iveală unele elemente de design ce aduc puțin cu HTC One M8.

Aruncând o privire asupra acestei imagini de mai sus, observăm o carcasă cu margini destul de rotunjite și o culoare de argintiu foarte similară cu cea întâlnită pe HTC One M8. Această nouă generație iPhone va aduce, spre deosebire de modelele anterioare, un display de mari dimensiuni, în acest caz fiind vorba de o diagonală de 4.7 inch.

Rămâne de văzut dacă Apple va introduce o astfel de culoare pe noua generație iPhone, sau va păstra gama de culori proaspăt introdusă pe iPhone 5s. De asemenea, ne așteptăm ca în următoarele zile să mai dăm peste alte câteva astfel de machete de iPhone 6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×