Pharos 600 si 600e, cele mai noi telefoane dotate cu GPS

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.250 ori
<b>Pharos 600 si 600e, cele mai noi telefoane dotate cu GPS</b>Pharos si-a anuntat colaborarea cu T-Mobile USA, care va permite clientilor sa beneficieze de o reducere de 200 de dolari la cumpararea unui telefon model 600 sau 600e. Evident, terminalele sosesc impreuna cu abonamentele T-Mobile si putem spune despre...

Pharos si-a anuntat colaborarea cu T-Mobile USA, care va permite clientilor sa beneficieze de o reducere de 200 de dolari la cumpararea unui telefon model 600 sau 600e.

Evident, terminalele sosesc impreuna cu abonamentele T-Mobile si putem spune despre Pharos 600 ca este un telefon quad-band destul de puternic, care va functiona oriunde in lume. Handsetul este dotat cu versiuni mobile ale aplicatiilor Word, Excel sau PowerPoint, dar si cu GPS integrat si softul navigational Ostia. Cumparatorii unui Pharos 600 vor putea folosi harti ale Statelor Unite si Canadei, incluse in pret. Acelasi model include radio FM si Windows Player Mobile, dar si o camera de 2 megapixeli.

Pretul initial al lui 600 era de 699.5 dolari, dar iata ca terminalul este acum disponibil pentru doar 499.95 dolari, impreuna cu un abonament voce si date T-Mobile, cu o durata de 2 ani. e600 este versiunea enterprise a lui 600, telefonul semanandu-i variantei prezentate mai sus la toate capitolele, in afara de faptul ca acest handset nu include softuri navigationale pre-incarcate. La un pret original de 599.95 dolari, ati prefera probabil sa optati penttru un e600 la doar 399.95 dolari, cu un abonament T-Mobile pe 2 ani.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×