Nokia adauga Stereo Bluetooth lui N76

2.079 ori
<b>Nokia adauga Stereo Bluetooth lui N76</b>Nokia a lansat un update al firmware-ului telefonului N76, acesta permitand folosirea conectivitatii Bluetooth A2DP pe acest model al seriei N. Acest lucru inseamna ca veti putea asculta melodii stereo prin intermediul Bluetooth si al numeroaselor...

Nokia a lansat un update al firmware-ului telefonului N76, acesta permitand folosirea conectivitatii Bluetooth A2DP pe acest model al seriei N.

Acest lucru inseamna ca veti putea asculta melodii stereo prin intermediul Bluetooth si al numeroaselor headseturi de pe piata, inclusiv celebrul Nokia BH640s. Update-ul de firmware aduce imbunatatiri si la stabilitatea lui N76, printre altele si, ca de obicei este disponibil in paginile de suport Nokia. Amintiti-va totusi sa va salvati contactele si mesajele (folosind PC Suite sau o alta aplicatie), inainte de a rula update-ul.

De asemenea, va trebui sa indepartati cardul de memorie, inainte de a incepe. In timp ce Nokia face astfel de lansari, aflam despre mult-discutata sa problema cu bateriile Matsushita, care pune la indoiala calitatea produselor lansate de compania finlandeza. In orice caz, melomanii posesori ai unui N76, pot efectua update-ul acum, dupa o scurta perioada de asteptare (in functie de numarul de utilizatori logati).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×