Steve Wozniak, cofondatorul Apple consideră că un phablet iPhone ar fi trebuit să fie lansat cu 3 ani În urmă

Autor:  | Publicat în:  Apple 808 ori
<b>Steve Wozniak, cofondatorul Apple consideră că un phablet iPhone ar fi trebuit să fie lansat cu 3 ani În urmă</b>Steve Wozniak este unul dintre cele mai simpatice personaje din zona tech și IT, cofondatorul Apple fiind și inginerul care a meșterit la primele produse hardware ale companiei din Cupertino, deci o persoană respectată în domeniu. Ca să nu mai...

Steve Wozniak este unul dintre cele mai simpatice personaje din zona tech și IT, cofondatorul Apple fiind și inginerul care a meșterit la primele produse hardware ale companiei din Cupertino, deci o persoană respectată în domeniu. Ca să nu mai vorbim de faptul că Woz are mereu la el un ghiozdan cu cele mai noi gadgeturi... Ei bine, azi îl auzim exprimându-se cu privire la iPhone 6 Plus.

Oficialul a declarat că Apple ar fi trebui să lanseze un phablet iPhone încă de acum 3 ani. Nu putem nega că Samsung e compania care a pornit trendul "paletelor" de acest gen, cu seria Galaxy Note, fiind apoi urmați imediat de o serie de branduri asiatice. Publicul a început să accepte formatul mare, să îl adopte și chiar să îl ceară și de la companii că Apple. Cei din Cupertino s-au conformat și astfel a apărut iPhone 6 Plus.

Steve Wozniak consideră că Apple ar fi avut acum o cotă de piață mult mai mare dacă lansa un phablet mai devreme. El nu se ferește să numească branduri, afirmând și că Apple ar fi putut concura mai bine cu Samsung dacă aducea pe piața un astfel de produs mai rapid. în ultimii ani simpaticul personaj încercase diferite modele Android și Windows Phone și nu se ferea să se afișeze cu ele la evenimente. Acum a revenit la iPhone, prima sa dragoste.

Interviul cu Woz a fost încheiat de afirmația că el este dezamăgit de oferta actuală de pe piața smartwatch și nici Apple Watch nu îi place prea mult. Cum vi se par afirmațiile sale?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×