Google Maps for Mobile primeste un upgrade important

1.661 ori
<b>Google Maps for Mobile primeste un upgrade important</b>Upgrade-ul My Location ne impresionase placut, dar iata ca Google Maps include acum Street View si permite adaugarea imaginilor direct pe hartile dumneavoastra mobile. Iata si o metoda amuzanta de utilizare a lui Google Maps, daca ramaneti in pana cu...

Upgrade-ul My Location ne impresionase placut, dar iata ca Google Maps include acum Street View si permite adaugarea imaginilor direct pe hartile dumneavoastra mobile. Iata si o metoda amuzanta de utilizare a lui Google Maps, daca ramaneti in pana cu bicicleta:

Dupa cum vedeti in clipul de mai sus, aplicatia va va ghida catre cel mai apropiat punct de interes, oferindu-va informatii despre acesta, cum ar fi numarul telefon, pentru a va anunta prezenta, inainte sa sositi. In plus, beneficiati de un sistem de ghidare foarte util, care prezinta o animatie destul de clara, chiar si pentru cei care se ratacesc des, astfel ca veti gasi imediat restaurantul/hotelul/muzeul cautat.

Street View face acum parte din cea mai noua versiune a lui Mobile Maps, varianta pentru BlackBerry si telefoane Java si puteti descarca aplicatia de la adresa mobile.google.com. De mentionat este faptul ca noua aplicatie Google Mobile nu include si vechiul Google Mobile Updater, care detecta automat noi versiuni de software. Ca ultim aspect al lui Street View este faptul ca acesta prezinta si recenzii ale punctelor de interes pe langa care veti trece.

Clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×