Philips pregateste un telefon Android, modelul V808

Autor:  | Publicat în:  Philips 1.631 ori
<b>Philips pregateste un telefon Android, modelul V808</b>Cei de la Philips s-au facut remarcati recent mai degraba prin telefoane ieftine dotate cu touchscreen si baterii cu durata de viata incredibila, decat prin smartphone-uri high end. Iata totusi ca producatorul este gata de a lansa un handset Android,...

Cei de la Philips s-au facut remarcati recent mai degraba prin telefoane ieftine dotate cu touchscreen si baterii cu durata de viata incredibila, decat prin smartphone-uri high end. Iata totusi ca producatorul este gata de a lansa un handset Android, modelul V808, pe care il puteti admira mai jos.

Philips V808 este primuil telefon Android al companiei si aflam ca el soseste cu o camera de 3.2 megapixeli, un display touchscreen de 320 x 480 pixeli si o interfata bazata pe widgeturi, desi e posibil sa fie vorba de cea standard a OS-ului. Din pacate, singurele imagini cu acest terminal il prezinta inchis, deci nu avem idee cum arata UI-ul sau.

Philips V808

Lista companiilor care pregatesc telefoane Android este in continua crestere, incluzand nume mari ca Motorola, Huawei, Sony Ericsson, Samsung si mai nou si LG. Cat va mai dura pana ce si Nokia se va alatura trendului?

[Via: Mobilecrunch.com]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×