Sony Ericsson XPERIA X2, prezentat in fata camerei video

2.311 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X2, prezentat in fata camerei video</b>Dupa ce am vazut imagini in premiera cu XPERIA X2, i-am analizat specificatiile si apoi am vazut si cateva imagini live cu smartphone-ul, iata ca urmasul lui X1 isi prezinta functiile in fata camerei video, dar terminalul tot nu este confirmat oficial:...

Dupa ce am vazut imagini in premiera cu XPERIA X2, i-am analizat specificatiile si apoi am vazut si cateva imagini live cu smartphone-ul, iata ca urmasul lui X1 isi prezinta functiile in fata camerei video, dar terminalul tot nu este confirmat oficial:

Avand in vedere numarul mare de "scapari" legate de X2, e posibil fie ca Sony Ericsson sa anunte handsetul din clipa in clipa, fie ca toate aceste "scapari" sa faca parte din campania promotionala pentru noul XPERIA. Din clipul de mai sus aflam ca smartphone-ul ruleaza Windows Mobile 6.5, folosind si interfata Panels, popularizata de modelul X1.

Va reamintim ca noul XPERIA vine cu o camera de 8.1 megapixeli, cu autofocus si suport pentru inregistrare video VGA la 30 fps, plus un display WVGA OLED touchscreen, cu diagonala de 3.5 inchi, GPS, aGPS si un jack audio de 3.5 mm. Printre dotari se mai numara un procesor foarte rapid, memorie de 512 MB si posibilitatea de upgrade la Windows Mobile 7.

Speram ca urmatoarea stire despre XPERIA X2, pe care v-o prezentam sa fie anuntarea sa oficiala si nu INCA o scapare de informatii.

[Via: Gsmdome.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×