Philips V989 se pregătește de lansarea oficială; un nou terminal cu clapetă și dotări de flagship

Autor:  | Publicat în:  Philips 742 ori
<b>Philips V989 se pregătește de lansarea oficială; un nou terminal cu clapetă și dotări de flagship</b>Deși la ora actuală suntem atrași în special de către telefoanele standard de tip candy-bar ce sunt disponibile pe piață, trebuie să recunoaștem că în momentele în care dăm peste un device cu clapetă suntem puțin nostaligici. O astfel de...

Deși la ora actuală suntem atrași în special de către telefoanele standard de tip candy-bar ce sunt disponibile pe piață, trebuie să recunoaștem că în momentele în care dăm peste un device cu clapetă suntem puțin nostaligici. O astfel de situație se întâmplă și astăzi, zi în care un nou astfel de terminal ajunge pe web sub formă de imagini.

Potrivit unei publicații de origine chineză, Philips pregătește în acest moment lansarea unui nou terminal flagship cu clapetă, smartphone ce se va numi Philips V989 și care va aduce la pachet două panouri LCD de diagonală mare. De asemenea, noul model va adopta și specificații de top care îl vor încadra în categoria high-end.

Philips V989 se pregătește de lansarea oficială; un nou terminal cu clapetă și dotări de flagship

Pe lângă aceste detalii de ordin tehnic, se pare că Philips V989 va aduce și o carcasă elegantă a cărei talie pare a fi destul de scăzută în comparație cu alte device-uri de acest timp existente pe piață. Cum vi se pare ideea de terminal cu clapetă și dotări de flagship?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×