Tonino Lamborghini 88 Tauri este un nou smartphone de lux cu preț de 6.000$

Autor:  | Publicat în:  Telefoane de Lux 1.541 ori
<b>Tonino Lamborghini 88 Tauri este un nou smartphone de lux cu preț de 6.000$</b>în timp ce un smartphone de 3.000 de lei pare o adevărată investiție pentru noi, piața de terminale mobile include și device-uri de lux a căror prețuri includ câteva sau mai multe zerouri. Un astfel de exemplu este și Tonino Lamborghini 88...

în timp ce un smartphone de 3.000 de lei pare o adevărată investiție pentru noi, piața de terminale mobile include și device-uri de lux a căror prețuri includ câteva sau mai multe zerouri. Un astfel de exemplu este și Tonino Lamborghini 88 Tauri, telefon al cărui preț recomandat este de 6.000$.

Acesta în cauză tocmai a fost lansat, iar printre specificațiile sale tehnice regăsim un display Full HD de 5 inch cu protecție Corning Gorilla Glass 3, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.3 GHz, 3 GB memorie RAM și sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat.

Tonino Lamborghini 88 Tauri este un nou smartphone de lux cu preț de 6.000$

Primim la pachet și o cameră foto principală de 20 megapixeli cu bliț dual, un senzor frontal de 8 megapixeli, suport dual-SIM, LTE și o baterie de 3.400 mAh, unitate ce ar trebui să asigure o autonomie destul de bună.

Tonino Lamborghini 88 Tauri este un nou smartphone de lux cu preț de 6.000$

Cu toate acestea, nu doar specificațiile constituie principala atracție a acestui telefon, ci și carcasa sa realizată dintr-o combinație de materiale ca și oțelul și pielea. Aflăm și faptul că acest smartphone va fi vândut în doar 1947 unități, această cifră reprezentând anul în care fiul lui Ferruccio Lamborghini, Tonino, s-a născut. Cineva cu 6000$ de cheltuit?

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×