Microsoft scapa pe web primele sale telefoane, Turtle si Pink

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 2.033 ori
<b>Microsoft scapa pe web primele sale telefoane, Turtle si Pink</b>Microsoft nu isi protejeaza secretele prea bine in ultima vreme, scapand pe web un tablet misterios recent, modelul Courier si acum pana si faimoasele sale telefoane din cadrul initiativei Project Pink au ajuns pe mana celor de la Gizmodo. Purtand numele...

Microsoft nu isi protejeaza secretele prea bine in ultima vreme, scapand pe web un tablet misterios recent, modelul Courier si acum pana si faimoasele sale telefoane din cadrul initiativei Project Pink au ajuns pe mana celor de la Gizmodo. Purtand numele de Turtle si Pure, handseturile sunt prezente in imaginile de mai jos. Verdictul? Dezamagire totala!

Ne asteptam ca primele telefoane cu branding Microsoft sa fie mai inspirate, originale si aratoase, nu o copie si clona a tot ceea ce am vazut pana acum, la capitolul design. Handseturile vor fi produse de Sharp, care va folosi experienta acumulata producand modele Sidekick, in parteneriat cu Danger, lucru nu neaparat bun pentru fanii Microsoft.

Microsoft scapa pe web primele sale telefoane, Turtle si Pink

Terminalele arata mai degraba ca modele Sidekick refacute, iar in cazul lui Turtle, putem spune ca avem de-a face cu un Palm Pre mai gros si in varianta pentru copii. Microsoft Pure este un telefon cu tastatura QWERTY glisanta, ce aminteste de Motorola CLIQ foarte vag. Observati marginile rotunjite ale terminalelor, care le confera un look "jucaus", dar si aerul "ieftin" al handseturilor, care indica faptul ca sunt fabricate in mare proportie din plastic.

De ce nu a realizat Microsoft un telefon bazat pe Zune HD? Acest lucru ramane un mister...

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×