RIM, producatorul lui BlackBerry nu vede potentialul tableturilor, touchscreen-ului

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.128 ori
<b>RIM, producatorul lui BlackBerry nu vede potentialul tableturilor, touchscreen-ului</b>Un oficial al unei companii reprezinta opinia intregii firme, acesta fiind si cazul celor de la RIM, producatorul lui BlackBerry. Pentru companie a vorbit Mike Lazaridis, co-CEO, care recent a contestat importanta tableturilor si a telefoanelor cu ecran...

Un oficial al unei companii reprezinta opinia intregii firme, acesta fiind si cazul celor de la RIM, producatorul lui BlackBerry. Pentru companie a vorbit Mike Lazaridis, co-CEO, care recent a contestat importanta tableturilor si a telefoanelor cu ecran touch. Acest lucru este o blasfemie, mai ales in aceasta epoca dominata de touch.

Aparent, domnul Lazaridis nu cred ca exista o piata pentru gadgeturi ca Apple iPad, de vreme ce companiile care recruteaza noi angajati le cer sa aleaga fie un smartphone sau un notebook nou. Acelasi boss RIM afirma ca smartphone-urile devin tot mai performante, ceea ce scade nevoia de utilizare a unui tablet cu ecran touch.

Lazaridis a afirmat ca telefoanele cu ecran touch sunt neimportante si ca handseturile gen iPhone nu mai sunt atat de populare pe cat par. Aparent, persoanele care au cumparat un handset cu touchscreen cu cativa ani in urma se intorc la tastatura fizice QWERTY.

Nu stim de unde primeste RIM aceste detalii, dar studiile de piata arata altceva, iar frustrarea producatorului de BlackBerry-uri poate veni din faptul ca nu a reusit sa creeze un rival decent pentru iPhone, inca.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×