Steve Jobs s-a intors la munca, anunta Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.297 ori
<b>Steve Jobs s-a intors la munca, anunta Apple</b>CEO-ul Apple, Steve Jobs s-a intors sa conduca faimoasa companie dupa o absenta de 6 luni, motivata medical si care a provocat ingrijorare in randul actionarilor. Purtatorul de cuvant Apple, Steve Dowling a afirmat ca Jobs este prezent deja la sediul...

CEO-ul Apple, Steve Jobs s-a intors sa conduca faimoasa companie dupa o absenta de 6 luni, motivata medical si care a provocat ingrijorare in randul actionarilor.

Purtatorul de cuvant Apple, Steve Dowling a afirmat ca Jobs este prezent deja la sediul companiei cateva zile pe saptamana si ca munceste de acasa, in restul timpului. Va reamintim ca acest guru al tehnologiei Apple are 54 de ani si a supravietuit cancerului pancreatic, dupa o operatie complexa in 2004 si un transplant de ficat efectuat cu 2 luni in uma.

Este uimitor faptul ca Jobs a putut respecta termenul anuntat de Apple, revenind in pozitia sa oficiala la finalul lunii iunie, asa cum fusese promis. Va reusi oare acest om, care este la fel de reprezentativ pentru producatorul lui iPhone ca si emblema marului, sa aduca aceasta companie pe drumul cel bun?

E drept ca noul iPhone se vinde ca painea calda, iar MacBook-urile si iPod-urile vor fi mereu hituri, dar WWDC 2009 a fost o dezamagire, de vreme ce noi ne asteptam la o lansare de marca, a unui netbook sau poate chiar tablet Apple.

Sa fie acum momentul pentru misterioasa lansare? Un lucru e cert: Apple va aborda o strategie mai buna de acum incolo, iar actiunile sale vor creste odata cu "intrarea in paine" a lui Jobs.

[Via: Cnn.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×