PicsArt - Photo Studio Review - aplicația completă de editare foto pe Android (Video)

3.079 ori
<b>PicsArt - Photo Studio Review - aplicația completă de editare foto pe Android (Video)</b>Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de editare foto pe Android, atunci vă recomandăm cu multă căldură PicsArt - Photo Studio, al cărui review video îl vedeți mai jos. Acest soft include atât efecte și opțiuni de editare pentru...

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de editare foto pe Android, atunci vă recomandăm cu multă căldură PicsArt - Photo Studio, al cărui review video îl vedeți mai jos. Acest soft include atât efecte și opțiuni de editare pentru fotografii, cât și noi funcții adăugate camerei, precum Timelapse, de exemplu.

Aplicația este gratuită și sincer să fiu îi este superioară chiar și lui Photoshop, în varianta pentru Android. Aveți un editor de imagini cu zeci de filtre foto, opțiune de colaj, rame de toate culorile și formele, opțiune sticker, texte cu fonturi și culori diferite, plus posibilitatea de a da crop, a roti imaginea și ajustă culorile. Printre efectele "magice" aplicate imaginilor se număra Stenciler, Sketcher, Orton, Lomo, Vintage, Comic, Neon, Watercolor și multe, multe altele, cu variațiuni chiar.

PicsArtPicsArt

Puteți și să desenați peste fotografii sau să desenați pe un fundal gol dacă doriți, iar socializarea și partajarea sunt integrate în aplicație prin Facebook, Picasa, Dropbox, Foursquare, Tumbler, Blogger și Wordpress. Dacă vreți să editați fotografiile din vacanță chiar înainte ca vacanța să se termine, o puteți face chiar pe telefonul Android cu aplicația PicsArt. O puteți descărca de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×