Sony Ericsson Jolie cu Windows Phone și tastatură qwerty - doar prototip (video)

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.130 ori
<b>Sony Ericsson Jolie cu Windows Phone și tastatură qwerty - doar prototip (video)</b>Sony nu a adus niciun smartphone cu Windows Phone până în prezent și din câte știu au ales să mizeze doar pe Android în viitorul apropiat. Informațiile despre un prototip cu Windows Phone sunt mai vechi. &nbsp; Acum a apărut și un clip video de...

Sony nu a adus niciun smartphone cu Windows Phone până în prezent și din câte știu au ales să mizeze doar pe Android în viitorul apropiat. Informațiile despre un prototip cu Windows Phone sunt mai vechi.

Acum a apărut și un clip video de 3 minute în care este prezentat un prototip Sony cu sistem de operare dezvoltat de către Microsoft. Observ că dispune și de o tastatură qwerty fizică. Ar fi fost printre puținele Windows Phone cu tastatură culisant. HTC mai avea un astfel de model în gama sa cu WP7.

Nu cred că va mai ajunge în producția de serie și va rămâne doar un studiu de caz. Numele său de cod - Sony Ericsson Jolie.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×