Iată ce capacitate de zoom are Nokia 808 PureView și camera sa de 41 MP! (Video)

1.405 ori
<b>Iată ce capacitate de zoom are Nokia 808 PureView și camera sa de 41 MP! (Video)</b>Ceea ce vedeți mai jos este un clip edificator cu privire la puterea camerei de 41 megapixeli de pe Nokia 808 PureView. Vedem aici o capacitate fantastică de zoom, cu păstrarea calității imaginii și asta într-o filmare 1080p la 30 fps. Rețineți...

Ceea ce vedeți mai jos este un clip edificator cu privire la puterea camerei de 41 megapixeli de pe Nokia 808 PureView. Vedem aici o capacitate fantastică de zoom, cu păstrarea calității imaginii și asta într-o filmare 1080p la 30 fps. Rețineți că acest telefon cu Symbian la bord a mai fost prezentat pe Mobilissimo.ro, atunci când v-am oferit un preview de la MWC 2012.

PureView 808 va sosi pe masa noastră de teste în curând și din câte știu prețul sau va fi de peste 500 de euro. Vă reamintesc că acest model vine cu o tehnologie a camerei bazată pe oversampling, care combina până la 7 pixeli într-un pixel pur, eliminând orice urmă de zgomot. Nokia ne-a promis și posibilitate de zoom la fotografiere până la 3X fără a pierde vreun detaliu și fără a implica pixeli creați artificial. în plus, la filmarea 1080p aveți la dispoziție zoom lossless de 4X, datorită senzorului puternic. Acest telefon e capabil să proceseze peste 1 miliard de pixeli pe secundă fără probleme.

La rezoluții mai scăzute de filmare, telefonul suporta zoom lossless de 6X în cazul capturii 720p și 12X zoom lossless la captura nHD (640 x 360 pixeli). De parcă asta nu era de ajuns, avem parte de și captura audio stereo de calitate excelentă în timpul filmărilor. Zoomul se realizează în timp real, pe măsură ce degetul se mișca pe ecranul touch al telefonului și observați și în clipul inclus în acest articol că nu există acele probleme cu focalizarea și frame rate-ul, care apar pe telefoane atunci când dăm zoom de obicei. Nokia 808 PureView începe să arate și să sune din ce în ce mai bine și îl așteptăm cu mare nerăbdare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×