Samsung Galaxy S III Mini și Galaxy Note II primesc noi culori: roșu, negru, gri titan și altele

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.757 ori
<b>Samsung Galaxy S III Mini și Galaxy Note II primesc noi culori: roșu, negru, gri titan și altele</b>Samsung Galaxy S III Mini a fost lansat cu aproximativ o lună în urmă, în vreme ce Samsung Galaxy Note II a debutat la începutul acestei toamne și a primit un review Mobilissimo.ro aici. Ei bine, acum a venit momentul pentru puțină varietate,...

Samsung Galaxy S III Mini a fost lansat cu aproximativ o lună în urmă, în vreme ce Samsung Galaxy Note II a debutat la începutul acestei toamne și a primit un review Mobilissimo.ro aici. Ei bine, acum a venit momentul pentru puțină varietate, astfel că terminalele primesc noi versiuni de culoare, printre care și gri titan, roșu și negru onyx.

Samsung Galaxy S III Mini va fi disponibil în roșu, gri și negru începând cu luna decembrie, dar și la începutul lui 2013, în vreme ce Galaxy Note II va fi disponibil în culorile maron ambră, albastru topaz și rubiniu din 2013. Interesant e că în comunicatul oficial de presă Samsung ni se recomandă să aruncăm o privire asupra tuturor culorilor la MWC 2013 în Barcelona, deci deja începem să ne pregătim de marele eveniment. Aceia dintre voi care nu sunt familiarizați cu modelul Samsung Galaxy S III Mini trebuie să afle că terminalul vine cu un display Super AMOLED WVGA de 4 inch, 1 GB RAM, 16 GB memorie internă și un procesor dual core ARM Cortex A9 la 1 GHz.

Terminalul vine și cu camera de 5 megapixeli cu captura 720p, măsoară 9.9 mm în grosime și cântărește 111 grame. Acest model rulează Android 4.1 și este practic o variantă mai mică de S III, care adopta și noutățile versiunii mai mari: S Voice, Smart Stay și Direct Call. S III Mini se lansează și la noi în această lună și costă în jur de 380 de euro.

Preț Samsung Galaxy Note II N7100 în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×