Pilula de fun: barfa pe linia de telefon ... pana-ti sar fulgii

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.007 ori
<b>Pilula de fun: barfa pe linia de telefon ... pana-ti sar fulgii</b>Avand in vedere ca tocmai s-au lansat 2 noi capodopere Pixar, Wall-E si Kung Fu Panda, ne amintim si de acest clip haios, care prezinta cateva pasari albastre facand galagie pe un fir (de telegraf sau telefonie fixa): Morala acestui clip ar fi sa nu...

Avand in vedere ca tocmai s-au lansat 2 noi capodopere Pixar, Wall-E si Kung Fu Panda, ne amintim si de acest clip haios, care prezinta cateva pasari albastre facand galagie pe un fir (de telegraf sau telefonie fixa):

Morala acestui clip ar fi sa nu barfesti sau sa "sapi" pe cineva, chiar daca o faci via linii de telefonie, deoarece te poti trezi "fara fulgi" exact ca puiii de mai sus. In Romania zilei de azi nici nu prea ai avea ce complot sa creezi prin intermediul unei convorbiri telefonice deoarece suntem ascultati mai ceva decat hiturile R&B.

Acest clip ar putea cu usurinta sa fie transformat in reclama la un operator de telefonie, fie fixa sau mobila, dar ceea ce ii lipseste este un mesaj care sa convinga publicul de calitatea serviciilor oferite. O morala buna la finalul unei intamplari nu este intotdeauna o idee potrivita pentru a vinde un produs, dar acest clip nu este la urma urmei o reclama.

Clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×