Pilula de fun: cosciugul iPhone

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 3.068 ori
<b>Pilula de fun: cosciugul iPhone</b>Stim cu totii ca din iPhone se fac bani buni, iar acelasi lucru poate fi spus si despre pompele funebre. De ce nu sa combinam morbidul cu placutul, atunci? Iata cum arata un cosciug iPhone creat de catre cei de la Creative Coffins: Daca producatorul de...

Stim cu totii ca din iPhone se fac bani buni, iar acelasi lucru poate fi spus si despre pompele funebre. De ce nu sa combinam morbidul cu placutul, atunci? Iata cum arata un cosciug iPhone creat de catre cei de la Creative Coffins:

Daca producatorul de cosciuge a respectat proportiile, vom beneficia de o "metoda de transport" in Lumea de Apoi cu o camera de proasta calitate. Ar fi pacat ca un "bug de software" sa ne blocheze pe buza groapei, asta daca se urmeaza exemplul Apple. Un lucru bun totusi: cosciugul poate fi cumparat (for life?!) si nu este nevoie de vreun abonament.

A fi inchis intr-un iPhone este visul oricarui "geek", fie el si unul dintre non-fanii terminalului. Ce urmeaza acum? Cosciuge in forma de telefoane Nokia? Sau poate chiar o racla XpressMedia 5800 Tube, eventual vreun cavou in forma lui HTC Touch Diamond. Nu putem sa ne abtinem sa ne gandim la faptul ca primul candidat la utilizarea unui astfel de cosciug va fi cu siguranta Steve Jobs.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×